Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Ivedili çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili kondisyon anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya selim kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin esenlıklı çkızılışması ve kapıyı anlayışsız kapatması gerekir.

Genel amacı insanların binayı pert görmeden ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mevki düzenır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa bileğmeslekebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar normal kapı kolu gibi olabilir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

120 zaman dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Dairesel yangın merdiveni, ekseri silindirik yahut dairesel bir korunum içinde kâin spiral yahut dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni genellikle sınırlı dış alana mevla yahut estetik merakların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken dikkat edilmesi müstelzim en önemli ilke ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin havadana düşmesidir.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten henüz faik mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın çabucak kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla doğruca orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması midein kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

İnsan yoğunluğu şu denli olan, kişilerin toplu halde yaşadığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve acil mevki önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler beyninde;

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine oranlı olarak belirlenen yerlere ve skorlara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut Yangın Kapısı andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dakika sere serpe buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Report this wiki page